1 Followers
24 Following
fodboldtroje19

billige fodboldtrøjer,fodboldtrøjer til baby,landsholdstrøje,fodboldudstyr butik,VM trøje 2018

billige fodboldtrøjer online butik,køb fodboldklubber trøje/fodboldtrøjer børn/landsholdstrøje/VM trøje 2018 i bedst online butik

La Liga 2018-19 nye årstider afsløret den 19. august

Den 19. august afslørede de 2018-2019 sæsoner La Liga officielt, så travlt med at købe en billige fodboldtrøjer til at støtte dem. Den første runde af det nationale derby vil blive afholdt på Camp Nou den 28. oktober og anden runde af de nationale derby vil blive afholdt på Bernabeu stadion den 3. marts næste år. Lad os tage et kig på det sammen!

Barcelona:

Barcelonas tidsplan denne sæson bør være den sværeste af de tre bedste, fordi de vil dukke op i ligaen to faser af djævelen. Men vi tror på, at de vil bære deres fodboldtrøjer Barcelona 2018/19 og har en fremragende præstation. Første afsnit er 8. til 10. runde af ligaen; Barcelona står overfor Valencia, Sevilla og Real Madrid.

Kongelige hus Madrid:

Real Madrid har ikke introduceret Ronaldo efterfølger denne sæson, for i oktober vil Real Madrid fortsætte med at mødes med stærke fjender, såvel som Champions League at spille, planen skal ikke være nervøs. Real Madrid's første udfordring i denne sæson er at udfordre Sevilla i 6. runde.